Malbia

Fastpris på hemsida & webshop

Vad kostar det att få en hemsida utvecklad?

Oavsett om du behöver en enkel hemsida, en omfattande företagswebbplats eller en kraftfull webshop har vi prispaket som passar just dina behov. Våra paket är utformade för att ge dig den bästa kombinationen av funktionalitet och värde.

Hemsida

Webshop

Välj mellan hemsida & webshop

Enkel hemsida

Enkel webshop

kr 5000/Fastpris

Shopify / WooCommerce

Leveranstid: Inom 2 – 3 dagar från start
Lätt att uppdatera själv!
Garanterat nöjd kund!

Leveranstid: Inom 4 – 5 dagar från start
Lätt att uppdatera själv!
Garanterat nöjd kund!

MEST POPULÄR

Medium hemsida

Medium webshop

kr 10000/Fastpris

Shopify / WooCommerce

Leveranstid: Inom 3 – 7 dagar från start
Lätt att uppdatera själv!
Garanterat nöjd kund!

Leveranstid: Inom 5 – 10 dagar från start
Lätt att uppdatera själv!
Garanterat nöjd kund!

Storslagen hemsida

Storslagen webshop

kr 15000/Fastpris

Shopify / WooCommerce

Leveranstid: Inom 7 – 10 dagar från start
Lätt att uppdatera själv!
Garanterat nöjd kund!

Leveranstid: Inom 10 – 14 dagar från start
Lätt att uppdatera själv!
Garanterat nöjd kund!

Det här ingår alltid i hemsidor som vi bygger

Hastighet och effektivitet

T.om. 99% på Googles hastighetstester

Vi optimerar koden, ordningen i vilken enskilda element laddas, samt storleken och formatet på bilder. Webbplatsen ska fungera i blixtens hastighet.

Vi följer kontinuerligt nya trender för att säkerställa att våra klients webbplatser uppfyller alla standarder och Googles krav.

Synlighet på sökmotorer

Alltid SEO i åtanke när vi bygger hemsidor

På Malbia är vår omfattande SEO-strategi utformad för att förbättra synligheten av din hemsida i sökmotorresultat och driva ökad organisk trafik till din webbplats. Vår metod innefattar en rad olika tekniker, vilket säkerställer att varje aspekt av din online-närvaro är optimerad för framgång.

Branding av ditt varumärke

Kommunicera er unika identitet och värderingar till era kunder

Vi använder färger, typsnitt och bilder som harmonierar med ditt varumärke för att skapa en sammanhållen och autentisk upplevelse. Målet är att din hemsida inte bara ska se fantastisk ut, utan också kännas genuin och tala direkt till dina kunder.

Användarupplevelse

Responsiva sidor oavsett enhet till era besökares befogenhet

I dagens digitala värld är det avgörande att din hemsida fungerar perfekt på alla enheter.

Vi bygger responsiva hemsidor som anpassar sig sömlöst till datorer, surfplattor och mobiler. En responsiv design säkerställer att dina besökare alltid får en optimal upplevelse, oavsett hur de når er sida.

Samla data och ta beslut

Följ besökarnas kundbeteende med hjälp av Google analytics 4

Vi erbjuder installation av Google Analytics 4 (GA4) på alla hemsidor vi bygger. Vårt team säkerställer en smidig integration, så att du kan dra nytta av realtidsdata och detaljerade analyser för att fatta välgrundade beslut och förbättra din webbstrategi.

Har du svårt att bedöma vilket paket som skulle passa dig?

Upptäck det perfekta paketet för din verksamhet genom att gå igenom vårt formulär! Vi har skapat ett enkelt och intuitivt verktyg för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen som passar just dina behov.

Råd till dig som är på gång att köpa en hemsida.

Innan du köper en hemsida finns det några viktiga saker att överväga. På Malbia hjälper vi dig att skapa en snygg, användarvänlig och funktionell hemsida utifrån dina behov och önskemål.

Vilka behov har ditt företag av att synas på en hemsida?

Är det för att du vill få nya kunder eller är det för att öka din försäljning. Eller att kunder ska få upp ögonen för något nytt och intressant. Eller kanske helt enkelt visa det du sysslar med och hur man kommer i kontakt med dig.

Om du har önskemål om en sökoptimerad sida är också detta något du behöver fundera över innan du bestämmer dig för en hemsida.

Hur stor ska din hemsida vara hur många undersidor vill du ha? Om du har en hemsida idag är allt material relevant, vad ska bort, vad ska läggas till?

Är materialet till din hemsida klart?

Har du material, texter till din hemsida som täcker omfattningen av sidan, som regel brukar man säga ca: en halv till en A4 med text per sida. Vi kan när det handlar om vanliga verksamheter hjälpa till med generella starttexter som du i efterhand kan gå in och ändra. Men om du vill skriva dina texter helt på egen hand eller om du har en specifik verksamhet där bara du kan skriva texterna, då behöver texterna vara klara innan vi startar arbetet.

Om du vill använda dig av personliga bilder då behöver de bilderna vara högupplösta annars blir bilderna suddiga. Formatet på bilden är också viktigt en bild på höjden passar exempelvis inte in som startbild. Vi har tillgång till bildbanker med mängder av bilder, att använda som kan representera din verksamhet, så att din hemsida blir visuellt tilltalande och dessa bilder är oftast mycket bättre att använda till hemsidan.

Vilken budget skulle du kunna lägga för din nya hemsida?

Vilken budget har du för din hemsida? Beroende på omfattning av material och om du vill ha några specialfunktioner så varierar givetvis priset eller om du har en webbshop, hur många produkter ska du sälja? Ska det finnas någon kundinloggning eller några andra specialfunktioner. Beroende på så varierar givetvis priset därför är det viktigt att du tänker igenom hur du vill ha det och vilken budget du har.

Har ni några önskemål om design på sidan. Ni kanske har några exempel på hemsidor som ni tycker är riktigt snygga. Har ni några önskemål om grafisk profil det vill säga färger och typsnitt? Detta är viktigt att vi vet innan start då vi inte kan hålla på och ändra hur mycket som helst i efterhand, vilket kommer att äta på de timmar som ligger inom budgeten för sidan.

Återkopplingen är en av den viktigaste delen för att vi skall kunna nå upp till dina önskemål

För att vi kunna bygga en sida som ni känner er nöjda med är återkopplingen en mycket viktig del. Därför behöver vi en återkoppling inom den tid som står på orderbekräftelsen som regel en månad, då hemsidan ska vara klar. Vi vill ha återkopplingen i ett enda mail och att ni använder er av det visuella verktyg som vi kommer att maila er om.

När hemsidan är klar och den har lagts på er domän, äger ni sidan och kan gå in och uppdatera och ändra, en hemsida ska ju vara levande med relevant information. Hur ni kan uppdatera och ändra finns på vår Youtube sida

Om ni har önskemål om fortsatt hjälp med uppdateringar och ändringar kan ni teckna ett serviceavtal med oss.

Hur lång tid tar det för er på Malbia att bygga en sida?

Vi har en arbetstid på 1 månad för att få klart en hemsida vilket också står i orderbekräftelsen. Vanligtvis går det mycket snabbare beroende på hur återkopplingen ser ut.
För att vi ska få klart din hemsida på 1 månad krävs det en återkoppling, enligt de villkor vi på Malbia har för att göra återkopplingen och kommunikationen så smidig som möjligt.

När det handlar om texter kan vi hjälpa till med, att och vi skriva generell starttext för er typ av verksamhet, ju utförligare ni beskriver er verksamhet desto bättre kommer texterna beskriva er verksamhet. Texterna vi hjälper till med är alltid en grundtext där ni kan gå in och ändra själva. När det handlar om specifika verksamheter som ni är ganska ensamma om blir det svårare för oss att hjälpa till med texterna. Det kräver ett noggrant arbete från er sida med att leverera texter som ni vill ha på sidan, vi hjälper sedan till med att göra texterna läsvänliga och med talande rubriker och lite annat.

Antalet undersidor på en medelmåttig hemsida kan variera beroende på syftet med hemsidan och dess komplexitet. Men generellt sett kan en medelmåttig hemsida bestå av följande typer av undersidor:

 1. Startsida (Hem)
 2. Om oss
 3. Tjänster/Produkter
  • Enskilda sidor för varje tjänst eller produkt
 4. Blogg/Artiklar
  • Inläggsöversikt
  • Enskilda blogginlägg
 5. Nyheter/Press
 6. Kontakt
 7. FAQ (Vanliga frågor och svar)
 8. Referenser/Kundcase
 9. Galleri/Portfolio
 10. Policy-sidor
  • Integritetspolicy
  • Användarvillkor

Priset är ett fast pris och du betalar enbart för hemsidan inga månadsavgifter tillkommer. Vill du teckna ett serviceavtal med oss där vi hjälper dig med ändringar och uppdateringar så kan du givetvis göra det.

Under tiden vi arbetar med din hemsida ligger den på en tillfällig domän som vi äger. När hemsidan är klar lägger vi över den på din domän och därefter äger du din hemsida helt och hållet och ansvarar för alla uppdateringar, ändringar och om du vill byta webbhotell.

Du kan enkelt och lätt göra uppdateringar och ändra på din hemsida om du har en grundläggande datorvana (det krävs inga specialkunskaper). Om du vill ha hjälp med att uppdatera och göra ändringar så kan du med fördel teckna ett serviceavtal med oss.

Grundläggande och avancerad SEO ingår i de olika paketen som vi har när man bygger en hemsida hos oss.

Vi har Inga dolda avgifter alltid fast pris! Vi bygger och har en mycket snabb utveckling och leverans av hemsidor. På de hemsidor vi byggt kan du själv enkelt kan arbeta och ändra på din hemsida allt efter behov så du alltid har en uppdaterad och levande sida. Vi har många nöjda kunder med framför allt vår design och snabbhet.

Inga problem om du vill ha en specialbyggd hemsida utöver det vanliga fixar vi självklart det.

Logotypen ska ju representera ditt företag och är en viktig del på hemsidan, utan en snygg logotyp ingen snygg hemsida. För en extra kostnad så fixar vi givetvis det (det ingår inte i hemsidepaketen).

Allt från loggor till bokningssystem

Tilläggstjänster för webbplatser

Våra tilläggstjänster inom webbutveckling inkluderar anpassade funktioner, e-handelslösningar, säkerhetsuppdateringar och bokningssystem. Vi erbjuder även skapande av logotyper och scheman för att göra din webbplats mer funktionell och attraktiv.

Faser ett webbprojekt hos oss vanligtvis innehåller.

1. Projektstart

 • Nuläge
 • Mål/syfte
 • Förstå målgrupp
 • Diskutera kravspec.

2. Research & analys

 • Sökordsanalys
 • Sitemap
 • Definiera innehåll, begränsingar och nya krav

3. Design

 • Wireframes
 • Visuell Design
 • Protyp

4. Content & utveckling

 • Populära innehåll
 • Copywriting
 • Skapa innehåll

5. Optimering

 • Löpande analys & förbättring
 • Driva trafik
 • Statistik