Malbia

Dyk in i våra senaste projekt

Ta en titt på våra senaste projekt inom webbutveckling samt andra projekt som SEO och Google Ads. Vi är stolta över att leverera skräddarsydda lösningar som hjälper våra kunder att nå sina digitala mål och öka sin synlighet online.

Xwrap studio

Malbia skapar en helt ny sidan åt Xwrap studio som flyttar verksamheten från Sverige till Bosnien för att bemöta efterfrågan på deras tjänster.

För kunden Xwrap Studio har vi skapat en helt ny webbplats från grunden. Vi har genomfört en djup SEO-analys och implementerat nyckelorden på deras hemsida. Webbplatsen är skriven på bosniska för att passa den balkanska marknaden där kunden vill erbjuda sina tjänster. Sidan är skapad i WordPress, är mobilanpassad och SEO-optimerad för bästa möjliga prestanda och synlighet.

Wordpress

UI/UX

SEO

Översättning

Tusen rosor

Malbia förnyar Tusen Rosors digitala närvaro och fördubblar försäljningen

Malbia tog sig an utmaningen att förnya Tusen Rosors e-handelsplattform. Genom en ny Shopify-hemsida och omfattande SEO-optimering ökade synligheten och försäljningen markant. Genom att integrera API-systemet kopplade de produkterna till Google Shopping och använde fantastiska bilder från en modelagentur för att stärka varumärket.

Nu har Tusen Rosor en modern online-närvaro och en fördubblad försäljning, med Malbia som en pålitlig partner för deras digitala framgång.

Shopify

Google Ads

UI/UX

FBM Måleri

FBM Måleri valde Malbia för att förnya sin digitala närvaro. Malbia utvecklade en modern WordPress-hemsida och genomförde SEO-optimering. Dessutom sköter vi FBM Måleris digitala marknadsföring, vilket ledde till ökad synlighet och fler kundförfrågningar. Nu har FBM Måleri en starkare digital närvaro och är redo att växa vidare.

Wordpress

Google Ads

SEO

Hyssna Plåtslageri

Hyssna plåtslageri valde Malbia för att bygga sin nya hemsida och lyfta deras digitala närvaro. Malbia utvecklade en modern WordPress-hemsida och genomförde SEO-optimering för respektive undersidor på hemsidan för optimal tillväxt organiskt.

Wordpress

SEO

Behöver ni också hjälp med att synas online?

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för just ditt företag.