Malbia

Få en snygg och optimerad hemsida

Vi skapar skräddarsydd webbdesign utifrån ert affärsbehov. Vi lägger stor vikt på att hemsidan konverterar och syns på Google. 

Börja med en konstadsfri skiss innan du bestämmer dig.

Vi Hjälper Dig Fatta De Rätta Besluten För WordPress - Som En Bra Webbyrå Ska!

Vi erbjuder skräddarsydd webbdesign som är anpassad efter din specifika bransch, expertwebbutveckling med djupgående kunskap om plugins och teman, samt e-handelslösningar som förbättrar din synlighet på Google. För de som vill dela kunskap erbjuder vi skräddarsydda kursplattformar direkt integrerade i WordPress.

Och det är inte allt. När din webbplats är redo för lansering hjälper vi dig även att locka kunder och skapa leads med en noggrant planerad SEO-strategi och vi ser till att din webbplats förblir säker med ett fördelaktigt supportavtal. Dessutom inkluderar vi en eller flera av våra WordPress-kurser som en bonus!

Vad Definierar En Bra Hemsida?

Tydlighet och struktur

För att skapa en bra hemsida behövs planering. Det är vanligt att stöta på sidor som verkar snabbt ihopsatta och röriga. En tydlig struktur och design från början gör det enklare att växa och lägga till fler delar senare. Att tänka på hur sidorna ska organiseras och se till att navigationen är lättförståelig är också viktigt och det ska vi prata mer om senare.

När man skapar innehåll på hemsidor som ska användas i ett kommersiellt syfte för att locka kunder är två saker viktigast:

  1. Tilltala målgrupp: Skriv på ett sätt som lockar den typ av person du vill nå. Anpassa språket och tonen efter deras intressen och behov.

  2. Ge snabba svar: Besökare vill ha snabba och tydliga svar. Presentera informationen på ett klart och koncist sätt så att de snabbt kan hitta det de letar efter.

Beskriv sidans syfte

Berätta tydligt vad besökaren kan förvänta sig på varje sida.

Använd enkelt språk

Skriv på ett sätt som är lätt att förstå och som lockar besökaren att läsa vidare.

Ge snabba svar

Presentera viktig information tidigt på sidan för att svara på besökarens frågor direkt.

Håll dig relevant

Fokusera på ämnet och undvik att upprepa dig för mycket.

När man bygger en hemsida är användarupplevelsen eller UX en central del av processen. För besökarna handlar det om hur de upplever sidans funktionalitet, om den är enkel att navigera och om dess design är tilltalande eller rörig. Att förstå sina kunders behov och utgå från deras perspektiv är avgörande för att skapa en webbplats som tillfredsställer deras krav.

Genom att satsa på en genomtänkt UX visar man att sidan är skapad med besökarna i åtanke, och att den är utformad för att möta deras behov på ett snabbt och effektivt sätt. Tydlig navigation är avgörande för en bra användarupplevelse, vilket innebär tydliga menyer och länkar som leder besökarna genom hela webbplatsen. Intressanta instick och relevanta länkar till relaterat innehåll kan också locka besökarna att utforska sidan ytterligare.

När man strävar efter att göra en bra sökmotoroptimering är det viktigt att komma ihåg att fokusera på användarna, inte bara på vad man tror att Google gillar. Google Sök är i sig själv en produkt, och dess mål är att ge användarna högkvalitativa resultat.

En effektiv SEO-strategi innebär därför att skapa webbsidor med högkvalitativt innehåll som direkt svarar på användarnas frågor. Samtidigt bör sidan vara snabb att ladda, ha en tydlig struktur och framstå som pålitlig och professionell. När en sida tilltalar människor gillar även Google den.

Det är viktigt att hålla innehållet på webbplatsen relevant över tid. Genom att regelbundet gå igenom artiklar och sidor kan man upptäcka områden som behöver uppdateras. Ibland räcker det med små ändringar, som att justera några ord eller rubriker, för att göra sidan mer aktuell och intressant för besökarna.

Vi Är Uppdaterade Gällande De Populäraste Tillägg Och Teman

Vi har fokus på WordPress och har bred erfarenhet av tillägg och teman, inklusive Elementor Pro, WooCommerce, WP-Rocket, Yoast SEO och många andra.

Från design och mockups till en komplett utvecklad hemsida – vi är en WordPress webbyrå som följer med er genom hela processen och hjälper er att fatta de bästa besluten för er nya webbplats.

Hur Jobbar Vi Som En WordPress Webbyrå?

Processen inleds med en skräddarsydd design som sedan implementeras noggrant i WordPress med hjälp av tillägg och moduler. Därefter genomförs rigorös testning av användarupplevelsen, funktioner och prestanda. Varje steg är noga genomtänkt för att inte bara skapa en estetiskt tilltalande webbplats, utan också för att optimera användarupplevelsen och stärka din närvaro online. Vi strävar efter en smidig övergång från vision till verklighet för att din webbplats ska vara både visuellt tilltalande och högpresterande!

Vi Presenterar - Design & UX

Vi inleder alltid med att presentera ett designförslag i form av en prototyp. Denna prototyp fungerar som en förhandsgranskning av det slutgiltiga resultatet. Här fastställer vi alla former, färger, designelement och layoutstrukturer, vilket är särskilt viktigt när man arbetar med WordPress på grund av dess flexibilitet och anpassningsmöjligheter

Med Ert "OK" Övergår Vi Till Utveckling I WordPress

Efter att designen är klar går vi vidare till nästa steg – utvecklingen. Det innefattar hela processen med att skapa och fullborda en helt fungerande WordPress-webbplats – och allt det innebär.

Denna fas innefattar också installation av nödvändiga tillägg, anpassade teman och eventuell extra funktionalitet som kan krävas för att möta dina specifika behov.

Slutligen Säkerställer Vi Att Allt Fungerar Korrekt.

I denna process arbetar vi med UX (användarupplevelse), innehåll och SEO (sökmotoroptimering) – allt baserat på dina behov, förutsättningar och förväntningar.

Här integrerar vi alla de bästa funktionerna i WordPress med vår webbyråexpertis för att skapa en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande, utan också fungerar felfritt och rankar högt i sökmotorer.

Som en WordPress webbyrå erbjuder vi mer än bara teknisk expertis. Vi gör en  djupgående förståelse för design, användarupplevelse och marknadsföring.

Så Driver Du Trafik Till Din Webbplats

Oändliga Möjligheter Med Google Ads

En effektiv sökmotoroptimering är avgörande för att locka trafik till din webbplats. Genom SEO kan du uppnå långsiktiga resultat och klättra högt upp bland de organiska sökresultaten. Men det tar tid, vanligtvis mer än sex månader, innan du når toppositioner på Google endast genom SEO.

En snabbare metod som ofta används tillsammans med SEO är sökbaserad marknadsföring, såsom Google Ads. Dina annonser visas när användare söker efter dina sökord. Du kan anpassa annonsernas utseende och när de visas baserat på olika faktorer.

Multiplicera din framgång med Google Ads!

Skapa Innehåll Som Delas

Genom att skapa informativa och engagerande texter kan du locka det mest värdefulla för din webbplats: delningar. När fler människor delar ditt innehåll och länkar till din sida från olika platser online, blir den mer trovärdig i Googles ögon och rankas högre.

För att maximera detta, se till att din webbplats är användarvänlig och visar ditt företag på bästa möjliga sätt. Detta hjälper till att skapa ett gott intryck och öka chanserna att få fler delningar och länkar till din sida.

Behöver du hjälp med din webbplats? Kontakta oss!

Rubriker Och Länkar Är Viktiga Delar På Din Webbplats.

Rubriker är avgörande för att locka besökare till din webbsida. Många läser bara rubrikerna för att få en uppfattning om sidans innehåll. Om rubrikerna inte är lockande eller informativa kan det hindra besökare från att fortsätta läsa och utforska sidan.

"Lägg alltid mycket tid på att hitta optimala rubriker för din hemsida. Från h1, huvudrubriken, och vidare nedåt i underrubrikerna."

Länkar är viktiga både för besökarna och för Google. Genom att inkludera länkar till pålitliga webbplatser där besökare kan få mer information om ett ämne förbättras användarupplevelsen. Detta bidrar till att öka kvaliteten och trovärdigheten för din egen sida. Tveka inte att inkludera användbara länkar till andra webbplatser i dina texter. Det är också bra att länka internt till andra sidor på din egen webbplats, särskilt om de är relaterade till det ämne du diskuterar.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.