Malbia

Våra service avtal

Med våra serviceavtal kan du lägga bekymren kring din webbplats bakom dig och istället fokusera på att driva ditt företag framåt. Vi erbjuder skräddarsydda avtal som täcker allt från regelbundna uppdateringar till snabb och pålitlig support när du behöver det som mest.

Våra serviceavtal som förenklar er vardag

För dig som vill ha sinnesro

Med våra serviceavtal får du mer än bara en trygg hand vid rodret för din hemsida – du får sinnesro. Vi tar hand om allt, från säkerhetsuppdateringar till att hålla innehållet färskt och relevant. Med vårt dedikerade team kan du luta dig tillbaka och fokusera på det som är viktigt för dig med vetskapen att din digitala närvaro är i goda händer. Med oss behöver du aldrig oroa dig för tekniska bekymmer eller inaktuellt innehåll – vi tar hand om det, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Låt oss ta hand om ert digitala skyltfönster

Serviceavtal Bas

  • Pris: 1995:- + moms per år

    Med vårt Webbhotell + Uppdatering Paket kan du vara säker på att din hemsida är i säkra händer. Vi tar hand om all teknisk infrastruktur och ser till att din webbplats är felfri och uppdaterad för en smidig användarupplevelse.

Avtalsperiod
12 MÅNADER

Serviceavtal Pro

  • Pris: 8995:- + moms per år

    Vårt Webbhotell + Uppdatering + Redigering Paket är perfekt för dig som vill ha fullständig kontroll över din webbplats utan att behöva oroa dig för tekniska detaljer. Utöver alla fördelar med vårt standardpaket erbjuder vi också möjligheten att göra ändringar och redigeringar på din webbplats en timme varje månad efter dina önskemål.

Avtalsperiod
12 MÅNADER

Beställ ditt Malbia serviceavtal