Malbia

Din Shopify & WooCommerce byrå

E-Handel grundat på Shopify & WooCommerce

Genom att använda plattformar som Shopify och WooCommerce skapar vi robusta och användarvänliga webbshoppar som passar våra kunders behov perfekt.

Sömlösa shoppingupplevelser för ambitiösa varumärken

Onlinebutiker som fängslar och konverterar

Framgången för en onlinebutik går utöver fantastiska produkter eller tjänster – vi måste skapa minnesvärda upplevelser för konsumenter. Människor förväntar sig mer än bara en transaktion; de vill ha en sömlös, personlig och trevlig shoppingupplevelse.

Om du lanserar en ny butik, eller om din befintliga e-handelsbutik inte längre uppfyller dina behov, är vi här för att hjälpa dig. Oavsett om du expanderar till nya marknader eller vill förbättra återkommande affärer kan vi skapa en ny plattform som erbjuder större innehållskontroll, avancerad funktionalitet och en användarvänlig design som konsekvent driver konverteringar.

Shopify byrå

Som Shopify Solutions Partner är vi specialiserade på att hjälpa små och medelstora företag att lyfta sina onlinebutiker. Från skräddarsydda teman till komplexa integrationer med tredjepartsappar eller anpassade appar, vi levererar omfattande Shopify-lösningar som gör det enkelt att bygga en blomstrande onlinebutik. Låt oss förvandla e-handelsupplevelsen för dina kunder och driva ditt varumärkes framgång.

WooCommerce byrå

Våra WooCommerce-tjänster vänder sig till företag som söker en robust e-handelsplattform med öppen källkod som erbjuder en hög nivå av flexibilitet och kontroll. Som ett idealiskt val för de som riktar sig till grossist-/B2B-marknader, har WooCommerce en rad imponerande plugins, personliga kundvagnar och avancerade funktioner. Vi utnyttjar WooCommerces fulla potential och skapar skräddarsydda onlinebutiker som möter dina unika affärsbehov.

Det borde inte finnas en "en storlek passar alla" för att skapa webbplatser.

UX & UI Design

Vi utforskar och förstår dina besökares handlingar för att översätta deras steg till smidiga, friktionsfria resor över dina digitala fastigheter.

Digital marknadsföring

En digital förlängning av ditt varumärke bygger vi webbplatser så att du kan nå nya kunder, behålla befintliga och bygga varumärkesförespråkande.

Skräddarsydd lösning

Från justeringar till appar, utveckling av plugins till anslutande API:er, vi är specialiserade på anpassade när hyllan helt enkelt inte räcker till.

Lås upp er potential idag

Vår samarbetande e-handelsdesign och utvecklingsprocess håller dig involverad i varje steg. Från den första upptäckten till den slutliga leveransen arbetar vi hand i hand med dig och säkerställer att din nya webbplats överensstämmer med dina förväntningar, budget och deadlines.