Malbia

Shopify Byrå

Kontakta Malbia Shopify byrå idag för att se hur vi kan hjälpa dig att ta din e-handel till nästa nivå med våra skräddarsydda Shopify-lösningar.

Världens bästa webbshoppar är byggda med Shopify

Shopify-butiker säljer fler produkter, har lägre omkostnader och sparar tid för butiksägaren med en kassa med hög konverteringsgrad och flexibla alternativ för företag av alla storlekar.

Världens bästa webbshoppar är byggda med Shopify

Shopify-butiker säljer fler produkter, har lägre omkostnader och sparar tid för butiksägaren med en kassa med hög konverteringsgrad och flexibla alternativ för företag av alla storlekar.

Snabb som en blixt. Löjligt pålitlig.

Världens bästa kassa

Magin med AI från din egen vrå

Skräddarsydda Shopify-lösningar för enastående resultat

Malbia är din pålitliga shopify byrå för att skapa e-handelslösningar i Shopify som inte bara är de bästa webbshopparna i världen, utan också de mest effektiva och skräddarsydda för ditt varumärke. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför arbetar vi nära med dig för att skapa en webbutik som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.

Vi bygger webbutiker som säljer allt från rosor till exklusiva paraplyn och könsneutral streetwear. Genom att kombinera vår expertis inom webbutveckling med Shopifys kraftfulla plattform kan vi skapa en kundupplevelse som är oöverträffad. Oavsett om det är genom att använda den flexibilitet som erbjuds av anpassad Liquid-kodning eller genom att dra nytta av den moderna arkitekturen med headless teknik, ser vi till att din butik sticker ut från mängden.

Väl beprövade API:er

Shopifys Storefront API svarar på miljontals förfrågningar varje minut och distribueras globalt vid kanten. Det innebär att kunder runt om i världen upplever korta inläsningstider, oavsett vilken enhet de handlar på. Och utan prisbegränsningar kan du genomföra stora försäljningsevenemang utan flaskhalsar eller oväntade räkningar.

Snabb. Säker. Pålitlig.

Med Shopify kan vi övervaka drifttid, optimera för hastighet, hålla bots på avstånd – vi hanterar allt. Så oavsett om du gör en stor nedgång eller lanserar i ett nytt land, vet du att din butik är säker, pålitlig och går snabbt.

Vanliga frågor och svar gällande Shopify platformen

Vad är fördelarna med att använda Shopify för min e-handel?

Shopify erbjuder en rad fördelar för e-handelsföretag, inklusive en användarvänlig plattform, kraftfulla inbyggda funktioner för att hantera produkter, kunder och beställningar, skalbarhet för att växa med ditt företag och ett brett utbud av tillägg och integrationer för att anpassa din butik efter dina behov.

Vår webbyrå kan arbeta nära med dig för att förstå dina varumärkesbehov och skapa en webbutik som speglar din identitet och vision. Vi kan använda anpassade designelement, integrera unika funktioner och optimera användarupplevelsen för att skapa en butik som sticker ut från konkurrensen.

Vår webbyrå erbjuder en rad tjänster för att stödja din Shopify-butik, inklusive webbutiksdesign och utveckling, anpassad kodning och integrering av tredjepartsappar, kassaoptimering, sökmotoroptimering, konverteringsoptimering, samt support och underhåll efter lansering.

Tiden det tar att bygga en Shopify-butik beror på faktorer som omfattningen av projektet, designkraven och integrerade funktioner. Vår webbyrå arbetar effektivt för att leverera din butik i tid och inom budget, och vi håller dig informerad genom hela processen.

Ja, vår webbyrå erbjuder tjänster för digital marknadsföring, inklusive sökmotoroptimering (SEO), betald annonsering, sociala medier-marknadsföring och e-postmarknadsföring. Vi kan skapa en strategi som passar dina affärsbehov och hjälper dig att attrahera och behålla kunder för ökad försäljning.

Efter att din Shopify-butik har lanserats, erbjuder vår webbyrå fortsatt support och underhåll för att säkerställa att din butik fortsätter att prestera på toppnivå. Vi kan hjälpa till med teknisk support, uppdateringar av plattformen och tillägg, samt lösa eventuella problem som uppstår under drift.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.