Malbia

WooCommerce Byrå

Oavsett hur framgång ser ut för dig kan du göra det med WooCommerce. Vi bygger skräddarsydd och obegränsad e-handel för ditt varumärke i Woo.

WooCommerce är plattformen som växer med dig

Shopify-butiker säljer fler produkter, har lägre omkostnader och sparar tid för butiksägaren med en kassa med hög konverteringsgrad och flexibla alternativ för företag av alla storlekar.

Skiss & design

Ni får en skiss där vi visar konceptet. När denna godkänns designar vi resten av er e-handel.

E-handel med WooCommerce

Vi kodar designen med pixelperfektionen. Självklart mobilanpassad.

Marknadsföring

Specialiserad webbyrå på e-handel och Google optimering.

Support

Efter lansering finns vi här om du behöver hjälp eller vill bygga nytt.

Vårat recept för en lyckad e-handel

Vi skapar en design som är skräddarsydd exakt efter dina behov och din målgrupp, med ett enda syfte: att öka din försäljning. Din webbplats blir lätt att använda och snabb att ladda, och den kommer att fungera smidigt både på datorer och mobila enheter.

När det gäller e-butiker går vi steget längre och optimerar dem för att synas så bra som möjligt på Google. Vi använder oss av avancerad SEO-teknik speciellt anpassad för e-handel, vilket ger dig den bästa möjliga synligheten online.

Få experthjälp med WooCommerce

Spara tid, sälj mer och håll dig före konkurrenterna – anlita en av våra pålitliga WooExpert-byråer för att hjälpa dig starta eller optimera din WooCommerce-butik.

Uppgradera din WooCommerce butik

Vi specialiserar oss inte bara på att skapa nya e-handelslösningar med WooCommerce, utan vi hjälper också företag som redan har en etablerad närvaro.

Skräddarsydda lösningar för din e-handel

Woo erbjuder anpassning på nästa nivå, avancerade säljfunktioner och dedikerad support för att hjälpa etablerade handlare att fortsätta växa.

nätbutiker byggda med WooCommerce
0 m
Av de största ehandlare använder sig av Woo
0 %
av webben är byggd på WordPress
0 %
Kan ni hjälpa till med designen av min WooCommerce-butik?

Absolut, vi har erfarna designers som kan skapa en unik och lockande design för din WooCommerce-butik. Vi fokuserar på att skapa en användarvänlig och attraktiv layout som passar din varumärkesidentitet och lockar kunderna.

Vi använder responsiv design och testar noggrant alla våra webbplatser på olika enheter för att säkerställa att de ser bra ut och fungerar smidigt på mobila enheter. Din WooCommerce-butik kommer att vara fullt fungerande och användarvänlig oavsett vilken enhet dina kunder använder.

Vi integrerar grundläggande SEO-tekniker i utvecklingen av din WooCommerce-butik, inklusive optimering av sidhastighet, användning av sökord, strukturerad data och mer. Vi kan också erbjuda mer avancerade SEO-tjänster för att förbättra din butiks synlighet på sökmotorer som Google.

Absolut, vi kan integrera olika betalningsgatewayer, som Swish, Klarna, PayPal, Stripe, och andra, baserat på dina behov och preferenser. Vi kan också hjälpa till med att integrera andra funktioner, som produktrecensioner, produktvariationer, kampanjer och mer, för att förbättra din WooCommerce-upplevelse.

Konverteringsfrekvens är avgörande för en e-handel

För alla e-butiker är hög konverteringsgrad viktigt för att lyckas med digital försäljning. För en e-handel är detta inte bara viktigt, utan helt avgörande.

Malbia skapar snygga e-butiker som säljer bra och som får mer organiska trafik från Google. Detta gör vi extra bra:

  • Skräddarsydd design: För att det konverteringsfrekvensen är avgörande.
  • Utveckling: Ingen funktion är för svår att koda.
  • Snabb support: Om något händer är vi där och hoppar in direkt.
  • Marknadsföring: När du vill öka din trafik.

Givetvis blir din e-handel lätt att uppgradera i takt med att du växer.

Börja med ett kostnadsfritt designförslag på din e-handel av mig. Därefter har vi alltid ett fast pris för projektet utan löpande kostnader.

Välkommen till Malbia!

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.