Malbia

Enkel hemsida till företag & småföretag

Är du en småföretagare med en stram budget för din webbplats? Malbia har en lösning för dig! Vi erbjuder prisvärda paket för enkla hemsidor, perfekta för företag som vill ha en kostnadseffektiv närvaro online. Vår lösning ger dig möjlighet till framtida utveckling och expansion. Ta steget in i den digitala världen med Malbia!

Din nya bästa säljare, en hemsida som aldrig sover för små företagaren

Med er nya hemsida får ni er bästa säljare någonsin! Hemsidan vilar aldrig och arbetar dygnet runt, 365 dagar om året. Den är alltid tillgänglig för era kunder, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Ta ert företag till nya höjder med en hemsida som aldrig sover och alltid jobbar för er framgång!

Låt er nya hemsida göra det tuffa jobbet

Börja med en enkel hemsida & bygg på senare

Vi förstår att för småföretagare och företag med låg budget är det viktigt att få en professionell närvaro på nätet utan att spendera en förmögenhet. Vi kan snabbt och enkelt skapa en imponerande enkel onepage hemsida till ett överkomligt pris, utan att kompromissa med kvaliteten.

En enkel onepage hemsida är perfekt att börja med. Den fokuserar på att ge besökarna en översikt över ditt företag, dess produkter eller tjänster samt kontaktinformation. Genom att integrera sektioner som kontaktuppgifter, företagsinformation och ett bildgalleri kan du ge dina besökare all nödvändig information på ett överskådligt och engagerande sätt.

En av de stora fördelarna med att välja en enkel onepage hemsida är att den kan vidareutvecklas och växa i takt med ditt företags behov och framgångar. När din verksamhet expanderar eller när du vill lägga till fler sidor och avancerade funktioner kan vi enkelt bygga ut din hemsida inom WordPress-ramverket. Du behöver inte bygga om hela webbplatsen från grunden utan kan bygga vidare på den befintliga strukturen och designen.

För småföretagaren som vill bli hittade på Google när kunden söker på ert varumärke

När du väljer oss får du inte bara en professionell och kostnadseffektiv hemsida, utan även grundläggande SEO-optimering. Det innebär att vi hjälper dig att synas på Google när potentiella kunder söker efter ditt varumärke. Öka din synlighet och locka fler kunder genom att välja Malbia webbyrå!

För er som behöver en hemsida som är kostnadseffektiv men ändå professionell och funktionell

Vi specialiserar oss på att bygga enkla, prisvärda och funktionella hemsidor åt små företagare. Oavsett om du är nybörjare på nätet eller vill uppgradera din nuvarande webbplats, så skräddarsyr vi en lösning som passar dina behov. Ta det första steget mot en imponerande närvaro online med oss!

Så vad ingår i en enkel hemsida?

WordPress

WordPress, med sin öppna källkod, är ständigt under utveckling, vilket håller tekniken modern och eliminerar behovet av hyrlösningar. Du äger din webbplats till 100%, vilket ger dig fullständig kontroll. Inga begränsningar betyder att du alltid kan utveckla din hemsida vid behov.

Onepage

En onepage landningssida är idealisk för att ge dina besökare en snabb och enkel överblick över din verksamhet. Vi designar en attraktiv och engagerande landningssida som tydligt framhäver de viktigaste delarna av ditt företag och lockar besökare att lära sig mer.

Kontaktuppgifter

Att ha tydliga och enkelt åtkomliga kontaktuppgifter är kritiskt för att dina potentiella kunder ska kunna nå dig. Vi integrerar kontaktuppgifter såsom telefonnummer, e-postadress och fysisk adress på ett användarvänligt och engagerande sätt.

Om verksamheten

Ge dina besökare en fördjupad förståelse för ditt företag och dess erbjudanden. Vi assisterar dig med att skapa en sektion där du kan presentera din verksamhet, dess historia, vision och unika försäljningsargument. Detta ger besökarna en tydlig uppfattning om vem du är och vad de kan förvänta sig av dig.

Bildgalleri

Ett bildgalleri kan vara en fantastisk visuell del av din webbplats. Vi inkluderar ett bildgalleri där du kan visa upp dina produkter, tidigare projekt eller inspirerande bilder relaterade till ditt företag. Detta hjälper dig att skapa ett starkt intryck hos besökarna och ökar deras engagemang.

Anpassad grafisk profil

Vi förstår vikten av att hålla en konsekvent representation av ditt varumärke. Vi kommer att anpassa färgschemat, typsnittet och designen på din webbplats för att återspegla din företagsgrafik. Detta skapar en stark igenkänning och ger din webbplats en unik karaktär som speglar ditt varumärke.

Missa inte affärer som ni kunde ha haft med närvaro på nätet

Många små företagare kämpar med att synas online eftersom de saknar en hemsida. Hos Malbia webbyrå är vi här för att lösa det problemet. Vi skapar hemsidor som inte bara betalar sig själva, utan också ökar din synlighet på nätet. Genom att ha en närvaro online slipper du missa affärer och öppnar dörren för fler potentiella kunder. Ta steget mot framgång online med Malbia webbyrå idag!

Förutom att bygga hemsidor åt små företagare så hjälper vi även till med följande

Skräddarsydd Hemsida & Webshop

Betal-Per-Klick-Annonsering (PPC)

Sökmotoroptimering (SEO)

Kontakta oss