Malbia

Behöver du hjälp med hemsida?

Vi bygger en helt ny hemsida eller uppdaterar din befintliga webbplats

Vi hjälper företag med att skapa nya hemsidor eller uppdatera befintliga hemsidor i WordPress. Med vår expertis och erfarenhet kan vi skapa en modern och funktionell webbplats som passar dina behov och mål.

Hjälp med hemsida

Att ha en professionell och funktionell hemsida är avgörande för företagets framgång i den digitala eran. Företag kan behöva hjälp med olika aspekter av sin hemsida för att säkerställa att den är användarvänlig, säker och optimerad för sökmotorer. Här tittar vi närmare på vad hjälp med hemsida kan innebära och vad man kan förvänta sig när man söker professionell hjälp.

Hjälp med att bygga hemsida från grunden

Att bygga en hemsida från grunden kan vara en komplex och tidskrävande process, särskilt om man inte har teknisk expertis. Här är några av de områden där företag ofta behöver hjälp när de ska bygga en hemsida:

Hjälp med hemsida pris

Kostnaden för att bygga en hemsida kan variera kraftigt beroende på projektets omfattning, funktioner och designkrav. Att få en tydlig prisuppgift och förstå vad som ingår i kostnaden är viktigt för att undvika oväntade utgifter. Här är några faktorer som påverkar priset på en hemsida:

 • Design och layout: Anpassad design vs. mallar.
 • Funktionalitet: E-handelsfunktioner, användarregistrering, interaktiva element.
 • Underhåll och support: Löpande kostnader för uppdateringar och säkerhet.

Hjälp med WordPress hemsida

WordPress är en av de mest populära plattformarna för att bygga hemsidor, tack vare dess användarvänlighet och flexibilitet. Företag kan behöva hjälp med olika aspekter av en WordPress-hemsida, inklusive:

 • Installation och konfiguration av WordPress.
 • Val och anpassning av teman och plugins.
 • SEO-optimering för bättre sökmotorrankning.
 • Säkerhetsåtgärder för att skydda mot hackare och skadlig programvara.

Lösning av tekniska problem och buggar

Oavsett hur välbyggd en hemsida är, kan tekniska problem och buggar uppstå. Att snabbt kunna lösa dessa problem är avgörande för att upprätthålla en bra användarupplevelse och förhindra förlorad trafik. Här är några vanliga tekniska problem och hur man kan få hjälp att lösa dem:

 • Laddningstider och prestandaoptimering.
 • Felsökning och åtgärd av felmeddelanden och buggar.
 • Uppdatering av programvara och plugins för att säkerställa kompatibilitet.
 • Säkerhetskopiering och återställning vid systemfel eller dataförlust.

 

Att få hjälp med sin hemsida innebär att arbeta med experter som kan hantera alla dessa aspekter och säkerställa att hemsidan fungerar optimalt. Oavsett om det handlar om att bygga en ny hemsida, optimera en befintlig eller lösa tekniska problem, är det viktigt att ha tillgång till pålitlig och kompetent support.

Från Offline till Online - Vi hjälper er hela vägen med er hemsida

Din hemsida designad efter dina önskemål.

Oavsett om det är en enkel eller mer avancerad hemsida du behöver, är vi här för att hjälpa dig på ett prisvärt, snabbt och smidigt sätt. Vår expertis sträcker sig från grundläggande till avancerade webbprojekt, och vi skräddarsyr vår service efter dina behov och budget. Låt oss ta hand om din webbplatsutveckling så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt!

Vi gör det enkelt för dig

Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder. Med vår superservice hjälper vi till med både stora och små projekt. Behöver du hjälp med att designa din nya webbsida? Eller kanske sökmotoroptimering för att synas bättre på Google? Vi är här för att stötta dig!

Små och stora projekt

Vill du ha en hemsida byggd från grunden, precis som du vill ha den, och mobilanpassad? Eller behöver du att vi fixar din nuvarande design? Vi är här för att hjälpa dig med både stora och små önskemål. Inom fyra veckor och till ett förmånligt fast pris levererar vi det resultat du vill ha!

Allt det du behöver

Vill du ha en helt ny hemsida med allt inkluderat? Vi tar hand om domänadress (hemsidans namn), webbhotell, WordPress, e-postadresser, mobilanpassning och ger dig tillgång till vår support. Våra kunder är nöjda kunder.

Era kunder väntar på att hitta ert företag

När vi bygger hemsidor inkluderar vi SEO-optimering för att säkerställa synlighet på Google. Utöver en snygg hemsida får du även ökad synlighet, vilket gör det enklare för potentiella kunder att hitta ditt företag online. Låt oss hjälpa dig att sticka ut och nå ut till fler kunder!

Stöd med din hemsida även efter att den är klar

Vi erbjuder kontinuerligt stöd även efter att din hemsida är färdigbyggd. Vi finns här för att hjälpa till med eventuella frågor eller behov som kan uppstå längs vägen. Din tillfredsställelse och framgång är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att vara din pålitliga partner på lång sikt.

Skräddarsydd Hemsida & Webshop

Betal-Per-Klick-Annonsering (PPC)

Sökmotoroptimering (SEO)

Kontakta oss