Malbia

Contentbyrå som skapar engagemang & trafik

Vill ni skapa lojalitet och bygga varumärke? Låt oss som contentbyrå hjälpa ditt företag att ta fram engagerande och resultatinriktat material för att stärka varumärket och nå målgrupper på bästa sätt.

Oavsett ditt behov – finns Malbia och vi levererar högkvalitativt och strategiskt innehåll i text, bild och video.

Vad är content – och varför är content viktigt?

Content är kärnan i er digitala närvaro, omfattande allt från välformulerade texter och övertygande bilder till dynamiska videor. Genom content marketing skapar och distribuerar ni värdefullt innehåll för att locka, engagera och behålla er målgrupp. Detta stärker ert varumärke, levererar relevant information och positionerar er som en branschledare, vilket i sin tur skapar kundlojalitet.

Malbia hjälper er med er content

Vi erbjuder en mängd innehåll för att möta era behov och mål. Våra expertisområden inkluderar följande:

Textinnehåll

Våra skickliga copywriters skapar målinriktade och SEO-optimerade texter som både informerar och engagerar er målgrupp.

Bildinnehåll

Visuellt stimulerande bilder och grafik förstärker ert budskap och skapar minnesvärda upplevelser för era besökare.

Videoinnehåll

Dynamiska och fängslande videor berättar er historia på ett sätt som fångar tittarens uppmärksamhet och ökar er räckvidd.

Kanaler som Malbia arbetar med

Sökmotoroptimering

I vår content marketing-strategi inkluderar vi sökmotoroptimering (SEO). Vi optimerar varje del av ert innehåll för att synas på sökmotorer och öka det organiska trafikflödet. Genom att integrera relevanta söktermer och leverera högkvalitativt innehåll hjälper vi er att ranka högre och nå er målgrupp.

Paid Media

För att maximera er synlighet kan vi använda oss av betalda kanaler som Google Ads. Det finns även andra kanaler som kan vara intressanta att titta på; Meta, LinkedIn, Pinterest. Genom strategiska annonser på olika plattformar når ni potentiella kunder och skapar medvetenhet kring ert varumärke.

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är en kraftfull kanal för att underhålla relationer med er målgrupp. Vi utformar målinriktade e-postkampanjer som ger mätbara resultat och håller er i dialog med era kunder.

Steg för steg - Så arbetar Malbia med content marketing

Analys av målgrupp

Vi börjar med att förstå er målgrupp och deras behov för att anpassa innehållet efter deras preferenser.

Strategisk planering

På Malbia skapar vi en genomtänkt content marketing-strategi som inkluderar val av medier, kanaler och distribution för maximal effekt.

Kreativ produktion

Malbias erfarna team av kreatörer tar över och producerar engagerande och relevant innehåll som resonera med er målgrupp.

Distribution & spridning

Vi säkerställer att ert innehåll når rätt publik genom olika kanaler och optimerar dess synlighet.

Mätning och analys

Genom kontinuerlig övervakning och analys av resultaten finjusterar vi vår strategi för att säkerställa maximal avkastning på er investering.

Malbia - Fullservicebyrå inom digital marknadsföring

Malbia är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med kontor i Malmö. Genom kommunikation och digital expertis hjälper vi ditt företag att öka trafik och försäljning med mätbara resultat.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.