Malbia

Få en webbdesign som boostar din försäljning!

Få en femstjärnig webbdesign från vår webbyrå! Vi börjar med en kostnadsfri skiss av startsidan för din webbplats.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vassa strategier för att öka företagets organiska synlighet för fler kunder från Google.

Sociala Medier (SoMe)

Nå nya höjder inom sociala medier med allt från strategi, till skapande av innehåll, publicering och uppföljning.

Betal-Per-Klick-Annonsering (PPC)

Komplett Google Ads annonsering för fler kunder från Google. Fast månadspris.

Skräddarsydd Hemsida & Webshop

Komplett hemsida utvecklad i WordPress eller Shopify. Optimerad för synlighet till fast pris.

Därför ska du anlita Malbia för webbdesign

Malbia skapar unika hemsidor utan att använda färdiga mallar. Vi tar oss tid att lära känna ert varumärke och er målgrupp för att maximera er försäljning.

Vi börjar med ett avslappnat samtal där vi lyssnar på era idéer och tidigare erfarenheter. Vi tar även en titt på era konkurrenter för att lära oss mer. Om ni har tidigare data tittar vi gärna på det för att fatta kloka beslut för nästa steg.

Ni får alltid se en skiss av startsidan för att visa vårt förslag. Om ni gillar det, fortsätter vi med att skapa alla sidor för både dator och mobil.

Vi erbjuder obegränsad feedback och fortsätter arbeta tills ni är helt nöjda med er nya webbdesign.

 
 
 

Vad det innebär att ha en hemsida från Malbia

Vi strävar efter att skapa högkvalitativa hemsidor för att du ska känna dig trygg med vår service.

Genom att minska antalet plugins och teman som behöver uppdateras, minskar vi risken för problem som virus och krascher. Det blir också lättare att utveckla och uppdatera din hemsida i framtiden. Dessutom gör det snabbare laddningstider och bättre Google-optimering din webbplats ännu mer pålitlig.

Våra utvecklare använder uteslutande WordPress för att skapa stabila lösningar som kräver minimalt underhåll och är enkla att bygga vidare på. Upptäck friheten med en skräddarsydd lösning som är skapad speciellt för dig.

Om det oväntade skulle inträffa finns vi alltid här för dig som en pålitlig partner. Oavsett om du behöver support eller vill utveckla din hemsida ytterligare.

En hemsida ska bli er bästa säljare som jobbar dygnet runt

En attraktiv hemsida är kärnan i er digitala strategi. Den ska vara er främsta försäljningskanal och arbeta för er dygnet runt.

På Malbia samarbetar du direkt med mig, Ajdin Gusic. Jag är expert på att skapa skräddarsydda hemsidor som inte bara säljer utan även syns bra på Google.

En bra hemsida bör ha ett tydligt budskap, ge tillräcklig motivation för att kontakta er, och vara enkel att komma i kontakt med.

När ni lyckas med ovanstående delar och syns på relevanta digitala kanaler kommer ni att locka till er fler potentiella kunder.

Om du söker efter webbdesign i Malmö är du mer än välkommen att kontakta mig. Vi börjar alltid med en första skiss på er hemsida innan ni bestämmer er för om ni vill gå vidare med hela projektet.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.