Malbia

Konverteringsoptimering

Målet med konverteringsoptimering är att omvandla så många hemsidebesökare som möjligt till kunder. En konverteringsoptimerad hemsida skapar goda förutsättningar för att kraftigt öka försäljningen.

A/B-tester

På Malbia utför vi A/B-tester för att öka konverteringen, så att fler av era besökare blir betalande kunder, leads eller offerter.

Med välplanerade A/B-tester kan vi identifiera vilken text, design och funktionalitet som presterar bäst och få data som hjälper oss att fatta välgrundade beslut. Vi går från att gissa till att faktiskt förstå hur era besökare beter sig på er hemsida.

UX - interaktionsdesign

Användarvänlighet är viktigt för att dina besökare enkelt ska kunna navigera och använda funktioner på er hemsida.

Vår webbyrå, Malbia, är specialist på UX (user experience) och interaktionsdesign. Det innebär att vi har användaren i fokus när vi bygger en ny hemsida. Med en användarvänlig hemsida kan ni komma att öka både leads och försäljning.

Heatmaps

Att arbeta med heatmaps är ett bra sätt att visualisera hur besökarna rör sig på hemsidan.

Våra digitala specialister använder heatmaps för att ge direkt feedback på hur besökarna navigerar på webbplatsen. Med heatmaps kan vi se exakt hur besökarna rör sig genom inspelade heat-, click- och scrollmaps, vilket gör det enklare att identifiera ”flaskhalsar” på hemsidan. 

Laddtidsoptimering

För att ge besökarna en optimal användarupplevelse (UX) är det viktigt att optimera webbplatsens laddningstider. Det stärker även chanserna till bättre organiska placeringar (SEO) hos Google.

Våra webbutvecklare optimerar era laddtider (PageSpeed) genom att identifiera de faktorer som har en negativ inverkan på hemsidan. Det kan var allt från att komprimera och välja rätt filformat för bilder till att rensa onödig HTML- och CSS-koder på webbsidan.

Responsiv hemsida

Malbia skräddarsydda hemsidor med modern responsiv webbdesign. 

Det innebär att hemsidorna optimeras och anpassas för alla skärmstorlekar och webbläsare, så att din hemsida fungerar lika bra på datorer och surfplattor som på mobila enheter. Idag är det avgörande att ha en mobilvänlig hemsida för att uppnå god organisk synlighet. Våra utvecklare arbetar därför alltid med ett mobile first-perspektiv.

Fullservicebyrå inom digital marknadsföring

Malbia är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med kontor i Malmö. Genom kommunikation och digital expertis så hjälper vi företag att öka trafik och försäljning med mätbara resultat.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.