Malbia

Webbdesign i Västerås som imponerar

Webbdesign i Västerås som för fram företagets varumärke. Börja med en kostnadsfri skiss av startsidan. 

Skräddarsydd webbdesign

Design som talar det som ert företag står för. Engagera er målgrupp med skräddarsydd design.

UI/UX Design

Design som både är användarvänlig och tilltalande för användaren. Vi skapar en design som ökar nöjdheten och lojaliteten till ert varumärke.

Responsiv design

Responsiv design är ryggraden i vår webbdesign. Vi skapar responsiv design som passar alla skärmstorlekar som sänker er bounce rate.

Vi för fram ert budskap i Västerås med hjälp av webbdesign

Vi är ett passionerat lokalt företag baserat i Västerås som brinner för att skapa webbdesign som lyfter fram varumärkens unika budskap. Genom att kombinera kreativitet och teknisk expertis arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras vision och behov. Genom webbdesign skapar vi webbplatser som inte bara imponerar utan också engagerar och konverterar

Så här maximerar vi din tillväxt

Skräddarsydd Hemsida & Webshop

Betal-Per-Klick-Annonsering (PPC)

Sökmotoroptimering (SEO)

Kontakta oss

Obegränsad design, det är WordPress i ett nötskal.

Vi väljer WordPress som vår plattform för webbdesign av flera anledningar. För det första erbjuder WordPress en användarvänlig och flexibel plattform som gör det möjligt för oss att skapa unika och anpassade webbplatser för våra kunder. En av de största fördelarna med att använda WordPress är den frihet det ger oss att skapa utan begränsningar. Med WordPress kan vi skapa unika och innovativa designkoncept som verkligen förkroppsligar våra kunders varumärken. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en skräddarsydd och imponerande webbdesignupplevelse som verkligen sticker ut på nätet.

Så Driver Vi Trafik Till Din Webbplats som konverterar

Oändliga Möjligheter Med Google Ads

En effektiv sökmotoroptimering är avgörande för att locka trafik till din webbplats. Genom SEO kan du uppnå långsiktiga resultat och klättra högt upp bland de organiska sökresultaten. Men det tar tid, vanligtvis mer än sex månader, innan du når toppositioner på Google endast genom SEO.

En snabbare metod som ofta används tillsammans med SEO är sökbaserad marknadsföring, såsom Google Ads. Dina annonser visas när användare söker efter dina sökord. Du kan anpassa annonsernas utseende och när de visas baserat på olika faktorer.

Behöver du hjälp med att nå ut till dina kunder via Google ads? Kontakta oss!

Skapa Innehåll Som Delas (SEO)

Genom att skapa informativa och engagerande texter kan du locka det mest värdefulla för din webbplats: delningar. När fler människor delar ditt innehåll och länkar till din sida från olika platser online, blir den mer trovärdig i Googles ögon och rankas högre.

För att maximera detta, ser vi till att din webbplats är användarvänlig och visar ditt företag på bästa möjliga sätt. Detta hjälper till att skapa ett gott intryck och öka chanserna att få fler delningar och länkar till din sida.

Behöver du hjälp med din webbplats? Kontakta oss!

Det här tycker vi definierar en bra hemsida

Tydlighet och struktur

För att skapa en bra hemsida behövs planering. Det är vanligt att stöta på sidor som verkar snabbt ihopsatta och röriga. En tydlig struktur och design från början gör det enklare att växa och lägga till fler delar senare. Att tänka på hur sidorna ska organiseras och se till att navigationen är lättförståelig är också viktigt och det ska vi prata mer om senare.

När man skapar innehåll på hemsidor som ska användas i ett kommersiellt syfte för att locka kunder är två saker viktigast:

  1. Tilltala målgrupp: Skriv på ett sätt som lockar den typ av person du vill nå. Anpassa språket och tonen efter deras intressen och behov.

  2. Ge snabba svar: Besökare vill ha snabba och tydliga svar. Presentera informationen på ett klart och koncist sätt så att de snabbt kan hitta det de letar efter.

Beskriv sidans syfte

Berätta tydligt vad besökaren kan förvänta sig på varje sida.

Använd enkelt språk

Skriv på ett sätt som är lätt att förstå och som lockar besökaren att läsa vidare.

Ge snabba svar

Presentera viktig information tidigt på sidan för att svara på besökarens frågor direkt.

Håll dig relevant

Fokusera på ämnet och undvik att upprepa dig för mycket.

När man bygger en hemsida är användarupplevelsen eller UX en central del av processen. För besökarna handlar det om hur de upplever sidans funktionalitet, om den är enkel att navigera och om dess design är tilltalande eller rörig. Att förstå sina kunders behov och utgå från deras perspektiv är avgörande för att skapa en webbplats som tillfredsställer deras krav.

Genom att satsa på en genomtänkt UX visar man att sidan är skapad med besökarna i åtanke, och att den är utformad för att möta deras behov på ett snabbt och effektivt sätt. Tydlig navigation är avgörande för en bra användarupplevelse, vilket innebär tydliga menyer och länkar som leder besökarna genom hela webbplatsen. Intressanta instick och relevanta länkar till relaterat innehåll kan också locka besökarna att utforska sidan ytterligare.

När man strävar efter att göra en bra sökmotoroptimering är det viktigt att komma ihåg att fokusera på användarna, inte bara på vad man tror att Google gillar. Google Sök är i sig själv en produkt, och dess mål är att ge användarna högkvalitativa resultat.

En effektiv SEO-strategi innebär därför att skapa webbsidor med högkvalitativt innehåll som direkt svarar på användarnas frågor. Samtidigt bör sidan vara snabb att ladda, ha en tydlig struktur och framstå som pålitlig och professionell. När en sida tilltalar människor gillar även Google den.

Det är viktigt att hålla innehållet på webbplatsen relevant över tid. Genom att regelbundet gå igenom artiklar och sidor kan man upptäcka områden som behöver uppdateras. Ibland räcker det med små ändringar, som att justera några ord eller rubriker, för att göra sidan mer aktuell och intressant för besökarna.

Webbdesign som ger fler leads

På Malbia webbyrå är webbdesign vår absoluta prioritet när det kommer till att skapa hemsidor åt våra kunder. Vi förstår att en snygg och välfungerande design är avgörande för att locka besökare och förstärka företagets varumärke online genom visuell identitet.

En välgjord webbdesign är en kraftfull motor för att öka konverteringar och generera fler leads och köp på en hemsida. Genom att skapa en intuitiv och engagerande användarupplevelse kan webbdesignen öka kundens engagemang, vilket i sin tur leder till ökad konvertering.

Hur Vi Skapar Den Ultimata Användarupplevelsen

Genom att använda bästa praxis inom UX-design skapar vi intuitiva användargränssnitt, optimerar laddningstider och ser till att webbplatsen är responsiv på alla enheter. Vi utför också noggranna tester och analyser för att kontinuerligt förbättra och optimera användarupplevelsen över tid.

Att fokusera på användarupplevelse (UX) på en hemsida är avgörande för att locka och behålla besökare samt förvandla dem till kunder. Varför är det så viktigt? En välfungerande UX gör det lätt för besökare att navigera på webbplatsen, hitta det de söker och utföra önskade handlingar, som att göra ett köp eller kontakta ert företag.

Enkel som avancerad hemsida så ingår det här

Responsiv design

Vi skapar responsiv design för att säkerställa en smidig upplevelse på alla enheter.

Användarvänlighet

Vi prioriterar användarvänlighet, så att besökare enkelt kan navigera och hitta det de söker.

Visuell lockelse

Vi levererar en visuell estetik som speglar ditt varumärkes professionalitet och attraherar besökare.

Snabb prestanda

Vi garanterar snabb prestanda för att minimera laddningstider och maximera användarupplevelsen.

Innehåll av hög kvalitet

Vi producerar högkvalitativt innehåll som engagerar och konverterar besökare till kunder.

SEO-optimering

Vi optimerar för sökmotorer för att öka synligheten och attrahera organisk trafik.

Säkerhet

Vi säkrar din webbplats med avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda data och förtroendet för ditt varumärke.

Support och underhåll

Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din webbplats alltid är i toppskick.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.