Malbia

Nå ut till nya kunder idag.

Digital marknadsföring i Kalmar.

Med Google Ads får du kraftfull digital marknadsföring i Kalmar där dina annonser syns när användare söker efter det du erbjuder. Vårt arbete med Google Ads är helt automatiserat och optimeras dygnet runt. Du väljer enkelt kampanjens omfattning från våra fördefinierade paket och kan smidigt följa dina kampanjers framgång genom tydlig och enkel statistik.

Få hjälp med att

Bli Synlig Där Kunderna Finns.

Med våra Google Ads-paket kan du rikta din annonsering till en specifik målgrupp och geografiskt område. Vi skräddarsyr Ads-kampanjer för att maximera effektiviteten av dina annonseringskostnader.

Genom att annonsera på Google blir inte bara ditt erbjudande synligt och klickbart. Din närvaro online ökar också medvetenheten kring ditt varumärke, vilket ökar chansen att användare väljer ditt företag nästa gång de söker efter liknande tjänster eller produkter i Kalmar eller andra städer.

Dina SEM-specialister i Kalmar

SEM-Byrå: Våra Paket För Google Ads

Välj det Google Ads-paket som passar din budget och ambitionsnivå bäst hos oss.

Med vår Google Ads-lösning får din kampanj en kontinuerlig och automatiserad uppdatering dygnet runt. Samtidigt har du alltid tillgång till enkel och förståelig statistik över kampanjernas prestation. Vi håller ingenting dolt från dig som kund.

Om du är nyfiken och vill testa hur Google Ads fungerar, kan du välja mellan våra mindre paket: Brons eller Silver. Bronspaketet innehåller två annonser medan Silverpaketet innehåller tre. För dem som vill prova mer avancerad optimering finns Guld-paketet med fem aktiva annonser. För dig som är redo att satsa ordentligt finns våra två största paket: Platinum och Specialpaketet. Specialpaketet ger tillgång till displaynätverket och flera andra attraktiva tillvalstjänster.

Brons - 2.500 kr/mån

Vårt minsta paket innehåller 2 annonser och passar perfekt för mindre företag eller enklare kampanjer med endast några få produkter.

Silverpaketet inkluderar 3 annonser och är ett utmärkt val för företag som vill testa marknadsföring på Google för första gången.

Guld är det näst största paketet som inkluderar 5 aktiva annonser och en noggrann analys av konkurrensen för avancerad optimering.

Platinumpaketet är det mest omfattande Google Ads-paketet för dig som vill satsa stort och nå framgång. Med 10 kampanjer och flera tilläggstjänster inkluderade får du bästa möjliga verktyg för att maximera din synlighet och framgång på Google.

Platinumpaketet är toppnivån för Google Ads, perfekt för ambitiösa som vill nå riktiga framgångar. Med 10 kampanjer och massor av extrafunktioner får du verktygen du behöver för att synas och lyckas maximalt på Google.

0

SÖKNINGAR PER SEKUND

Varje sekund görs det mer än 90 000 sökningar på Google världen över, vilket innebär omkring 8 miljarder sökningar per dag i sökmotorn.

0 %

MARKNADSANDELAR

Google dominerar sökmarknaden och hade år 2020 hela 92,54% marknadsandel.

0 %

ÖKNING I REVENUE

På ett år ökade vi revenue med 85% genom SEM-kanalen för en utav våra e-commercekunder, med en ökning på 52% i spend.

Är du nyfiken på att komma igång med din egna Ads-kampanj?

Du Betalar Bara När Någon Besöker Din Sida

Priset för annonsering på Google Ads varierar beroende på olika faktorer som sökordets popularitet och vald geografisk region. En viktig sak att veta är att du bara betalar när någon faktiskt klickar på din annons, vilket kallas PPC eller pay-per-click. Du kan själv bestämma din dagliga budget, och vi optimerar automatiskt din kampanj för bästa möjliga resultat, så att dina annonser syns vid rätt tillfällen och på rätt platser.

Spårning

Som är en viktig del av vår tjänst. Vi följer noggrant annonstrafiken till din webbplats genom dina konverteringsmål. Med hjälp av ROAS (Return On Ad Spend), som är ett direkt mått på resultat jämfört med investerad budget, kan vi exakt mäta hur lönsam varje annons är.

Som Google Premier Partner har vi särskiljt oss genom att vara en utav de topp 3% största Google Ads-partnerna i vårt land.

Annonstyper För Google Ads

Det finns olika annonstyper som vi kan hjälpa till med tillgängliga på Google. Du hittar dessa på sök- och displaynätverket.

Söknätverket

I en Google Ads-kampanj är det vanligt att placera annonser i Googles söknätverk och hos deras samarbetspartners. När annonser syns i söknätverket är de direkt svar på användarens sökfråga, vilket ökar chansen att de klickar på dem.

Annonserna kan anpassas efter användarnas beteende och demografi, och de kan inkludera funktioner som:

Konverteringsvägar

Ger extra information om produkten eller tjänsten som annonseras.

Samtalstillägg

Visar kontaktinformation så att användare enkelt kan ringa.

Annonstillägg

Innehåller användarvänliga länkar till specifika sidor på webbplatsen.

Displaynätverket

Med Google Ads kan du också nå användare genom Googles displaynätverk, som består av över två miljoner webbplatser, videor och appar. Detta nätverk når över 90% av världens internetanvändare, vilket gör det väldigt kraftfullt. Kampanjer på displaynätverket kan anpassas för att träffa rätt målgrupper baserat på sammanhang, platser och andra faktorer. Det innebär att du kan nå många användare som är intresserade av din produkt eller tjänst och befinner sig i en specifik region.

Annonsering på displaynätverket är perfekt för att:

  • Öka kännedomen om ditt företag
  • Stärka ditt varumärke
  • Visa upp dina produkter eller tjänster
  • Återmarknadsföra till tidigare besökare

Sänkta Annonskostnader

Vi eftersträvar alltid långa och givande samarbeten där vi vinner tillsammans.

Genom vår effektiva hantering av Google Ads och andra digitala marknadsföringsstrategier arbetar vi för att sänka dina totala annonskostnader. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga avkastning på din investering.

Så Här Sänker Vi Dina Annonskostnader:

  • Noggrann Nyckelordsforskning: Vi identifierar de mest kostnadseffektiva nyckelorden som ger hög avkastning.
  • Kontinuerlig Optimering: Genom regelbunden övervakning och justering av dina kampanjer, ser vi till att dina annonser alltid presterar på topp.
  • Konkurrensanalys: Vi analyserar dina konkurrenters annonser för att hitta strategiska fördelar och kostnadsbesparande möjligheter.

Alltid hos Malbia

Hos oss får du alltid

Marknadsföringsbyrå med personlig Service

På Malbia Webbyrå i Kalmar tror vi på kraften i personlig service. Vi förstår att varje företag är unikt och kräver en skräddarsydd strategi för att nå sina mål. Vårt dedikerade team arbetar nära dig för att förstå dina behov och skapa effektiva digitala marknadsföringslösningar som verkligen gör skillnad.

Så här fungerar processen

Vi definierar dina affärsmål

Baserat på din målkostnad per förvärv, avkastning på investeringen och volymer, definierar vi en budget och strategi.

Vi undersöker

Vi undersöker din tidigare aktivitet på reklamplattformarna, samt genomför avancerad ämnes- och nyckelordsforskning för att optimera din annonskonfiguration.

Vi optimerar din annonskonfiguration

Vi ser till att ditt Google Ads-konto är korrekt konfigurerat, att spårningen är på plats för fullständig insikt, att dina landningssidor är optimerade, m.m.

Vi genomför en kort undersökningsfas

Vi testar olika kampanjinställningar, sökord, landningssidor, börjar brett och förfinar vår strategi när vi samlar in data.

Vi optimerar dina kampanjer

Baserat på den data vi samlar in förbättrar och förfinar vi ständigt dina kampanjer med hänsyn till hela kundresan.

Varför ska man använda Google ads?

Att inte ta den digitala närvaron på allvar som företagare är som att skjuta sig själv i foten. Den som ignorerar den digitala världens potential riskerar att bli överkörd av sina konkurrenter och kämpa för att överleva. För att nå ut till nya kunder och synliggöra ens produkter och tjänster måste man finnas där människor är – och idag är det på internet.

Google Ads är det mest kraftfulla verktyget för att snabbt nå en stor grupp potentiella kunder. Det är flexibelt och relativt lätt att förstå även för nybörjare. Men när det hanteras av experter kan en Ads-kampanj bli oerhört effektiv och lönsam till en rimlig kostnad. Det är där vi på Malbia kommer in i bilden.

När du söker på Google, får du upp en sida med resultat som Google anser vara mest relevanta för din sökning och plats. Google väljer ut dessa resultat genom att granska webbsidor kontinuerligt och bedöma deras tydlighet, struktur, relevans, laddningstid och andra faktorer. Sedan rankar de sidorna baserat på olika sökord och visar dem i organiska sökresultat.

Förutom de organiska resultaten visas även annonser relaterade till din sökning. Dessa annonser skapas med Google Ads. Annonsutrymmet har ökat över åren och idag tar annonser upp en stor del av förstasidan på Google, särskilt på mobila enheter. Vanligtvis visas fyra annonser ovanför de organiska resultaten och tre under dem. Ibland visas även annonser i sidokolumnen och lokala resultat i en särskild sektion.

Google Ads-annonser är vanligtvis enkla och består mestadels av text. De är utformade för att visa relevant information snarare än att vara iögonfallande, men de syns ändå tydligt på Google-sidorna. Vanligtvis visas textannonser på Google-sökresultatsidorna, men det finns också shoppingannonser som inkluderar bilder och länkar till produkterna som användaren söker efter. För Google-sökpartners kan man välja att visa annonser med bilder och videoanimationer. I vår Google Ads-tjänst ingår analys av dina sökord och optimering av annonserna för bästa möjliga resultat.

Många kunder undrar hur många som faktiskt klickar på annonserna när de använder Google. Själva kanske de inte klickar på annonser utan föredrar att scrolla ner till de organiska resultaten. Det är också det vanligaste beteendet hos användare generellt sett. Men när det handlar om tydligt kommersiella sökord och fraser, som “köpa skor Stockholm” eller “snickare tillbyggnad”, är situationen annorlunda.

Studier visar att när användare letar efter en produkt eller tjänst är det mer än dubbelt så vanligt att de klickar på annonserna istället för de organiska resultaten. Användarna vet att annonserna oftast ger snabba svar på det de letar efter och har lärt sig att det fungerar bra. Dessutom bryr sig många användare inte ens om vad som är en annons och vad som inte är det, så länge de hittar det de letar efter snabbt och enkelt.

Visste du att när det handlar om att hitta produkter eller tjänster på nätet, är det faktiskt vanligare att användare klickar på annonserna än att de letar efter de organiska resultaten? Tro det eller ej, det är sant!

Studier visar att när människor söker efter något att köpa, som ”köpa skor” eller ”snickare tillbyggnad”, är de mer benägna att klicka på annonserna än de vanliga resultaten. Varför då? Jo, för att de vet att annonserna oftast ger snabba svar på deras sökning. Det är som att ha en butikspersonal som väntar på dig direkt när du kommer in genom dörren!

Det är också intressant att många användare faktiskt inte bryr sig om vad som är en annons och vad som inte är det. Så länge de hittar det de letar efter snabbt och enkelt, är de nöjda. Och annonserna gör verkligen jobbet när det gäller att leverera relevant information på nolltid.

Så nästa gång du funderar på att trycka på en annons på Google, kom ihåg att du inte är ensam. Många andra gör samma sak för att få snabba och relevanta svar på sina sökningar!

Vi är proffs på att hantera känslig information. Vi har utvecklat riktigt starka processer för att hålla våra kunders data trygg. En del av vår rutin är att skriva under sekretessavtal som en del av våra huvudkontrakt. Men om det behövs kan vi också ge extra garantier för att säkerställa att din information är skyddad till max. Din integritet är vår högsta prioritet!

Ett av våra ledord är flexibilitet – vi formar vårt arbete efter dina önskemål. Vi är alltid beredda att föreslå förändringar i våra fokusområden för att optimera din budget till det bästa möjliga. Dessutom ger vi dig möjligheten att justera din prenumerationsnivå upp eller ner efter behov, så att du alltid har kontroll och kan anpassa våra tjänster efter din situation. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att leverera den bästa lösningen för dig.

Du har full frihet att avsluta din prenumeration när som helst utan någon bindningstid. Vi strävar efter att skapa en relation baserad på tillit och öppenhet. Vi låser inte in våra kunder i långa kontrakt eller håller dem som gisslan med sina tillgångar. Du äger dina webb- och marknadsföringstillgångar, och vi är här för att stödja dig. Vi är helt transparenta i vårt arbete, vilket innebär att du alltid har tillgång till allt och kan enkelt ta över arbetet om du skulle vilja, utan att behöva överföra någon data eller tillgång. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi strävar efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Vi börjar alltid med en kostnadsfri konsultation för att förstå din situation och dina unika behov. Därefter skapar vi ett skräddarsytt erbjudande som passar dig perfekt. Vi anpassar oss kontinuerligt för att säkerställa att din budget används på det mest effektiva sättet över tid.

Om du behöver en mer djupgående analys av din marknadsföring och din bransch inför strategiska beslut, kan vi starta med en strategisk audit. Denna audit kommer att ge specifika rekommendationer och insikter samt föreslagna åtgärder för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi finns här för att stödja dig genom hela processen!

Vi är här för att göra det enkelt för dig. Vi erbjuder flera olika paket och lösningar som är anpassade efter dina behov och önskemål. Du kan börja med ett projekt och sedan övergå till ett abonnemang om det passar dig bättre. Vi är flexibla nog att lägga till extratimmar till ditt abonnemang eller projekt om det behövs.

Det bästa av allt är att vi inte binder våra kunder till långa kontrakt. Vi föredrar att förankra timmar och kostnader i förväg så att det inte finns några överraskningar längs vägen. Vi är här för att göra din upplevelse så smidig och transparent som möjligt. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet!

På Malbia är transparens inte bara ett ord, det är en kärnvärdering för oss. Vi tror på öppen kommunikation och ärlighet genom hela samarbetet. Vi är inte rädda för att diskutera framgångar och utmaningar med dig. Det är viktigt för oss att definiera rätt nyckeltal (KPI
) som verkligen betyder något för din verksamhet, är relevanta och tydliga.

Vi anpassar våra rapporter efter dina specifika behov för att säkerställa att vårt arbete är lätt att följa och utvärdera. På så sätt kan du vara säker på att du har all information du behöver för att fatta informerade beslut och att vi håller oss på rätt spår för att uppnå dina mål. Med Malbia får du inte bara resultat – du får full transparens och en partner som är dedikerad till din framgång.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.