Malbia

Webbyrå Örnsköldsvik

Välkommen till vår webbyrå i Örnsköldsvik! Vi är ett gäng kreativa och teknikglada människor som älskar att skapa snygga och användarvänliga webbsidor som får er att synas och sticka ut online. Vi brinner för att hjälpa er att nå framgång genom att göra er digitala närvaro på webben så stark som möjligt.

Er lokala webbyrå i Örnsköldsvik

På Malbia värderar vi verkligen dina besökares upplevelser. Vi har märkt att många företag idag fokuserar mycket på att bygga sitt varumärke och kommunicera kreativt, men de glömmer ofta bort den viktiga biten – att få besökarna att faktiskt göra affärer. Som din lokala webbyrå i Örnsköldsvik tar vi ansvar för att inte bara skapa fantastiska webblösningar och planera smarta digitala strategier, utan också för att omvandla dina besökare till kunder. Vi är din heltäckande digitala byrå oavsett om du behöver en enkel hemsida till ditt små företag eller en avancerad e-handelslösning.

Undrar du vad en hemsida kan kosta?

Upptäck våra transparenta pristabeller som gör det enkelt för dig att jämföra och välja det bästa alternativet för din verksamhet. Hos oss finns ingen dolda avgifter eller överraskningar allt du behöver veta finns tydligt presenterat i vår pristabeller.

Så här maximerar vi din tillväxt

Skräddarsydd Hemsida & Webshop

Betal-Per-Klick-Annonsering (PPC)

Sökmotoroptimering (SEO)

Kontakta oss

Vi ❤️ WordPress! Det är inte bara ett verktyg för oss, det är vårt hjärta och själ.

Älskar du WordPress lika mycket som vi gör? Då är vi den perfekta matchen för dig! Som den ledande webbyrån i Örnsköldsvik brinner vi för att skapa fantastiska webbplatser med WordPress. Varför älskar vi det så mycket? För att det är så mycket mer än bara ett verktyg – det är en plattform som låter oss förvandla dina idéer till verklighet med lätthet och precision.

Vi är här för att göra din digitala vision till verklighet med hjälp av vår kärlek till WordPress och vår passion för att skapa imponerande webbplatser.

Vi bygger din E-handelssuccé med Shopify

Vi har valt att vara en partner till Shopify, den ultimata plattformen för e-handel. Varför? För att Shopify erbjuder enastående enkelhet tillsammans med möjligheten till utökning genom deras kraftfulla API. De flesta av våra kunder som väljer Shopify gör det för dess smidiga hantering av produkter och ordrar samt dess integrationsmöjligheter med olika tredjepartslogistiktjänster.

Vi skapar e-handelslösningar i Shopify som gör det enkelt och bekymmersfritt för er att driva er e-handelsbutik. Med vår expertis och Shopify’s flexibilitet kan ni njuta av en problemfri upplevelse när ni driver er onlineverksamhet.

Så Driver Vi Trafik Till Din Webbplats som konverterar

Oändliga Möjligheter Med Google Ads

En effektiv sökmotoroptimering är avgörande för att locka trafik till din webbplats. Genom SEO kan du uppnå långsiktiga resultat och klättra högt upp bland de organiska sökresultaten. Men det tar tid, vanligtvis mer än sex månader, innan du når toppositioner på Google endast genom SEO.

En snabbare metod som ofta används tillsammans med SEO är sökbaserad marknadsföring, såsom Google Ads. Dina annonser visas när användare söker efter dina sökord. Du kan anpassa annonsernas utseende och när de visas baserat på olika faktorer.

Behöver du hjälp med att nå ut till dina kunder via Google ads? Kontakta oss!

Skapa Innehåll Som Delas (SEO)

Genom att skapa informativa och engagerande texter kan du locka det mest värdefulla för din webbplats: delningar. När fler människor delar ditt innehåll och länkar till din sida från olika platser online, blir den mer trovärdig i Googles ögon och rankas högre.

För att maximera detta, ser vi till att din webbplats är användarvänlig och visar ditt företag på bästa möjliga sätt. Detta hjälper till att skapa ett gott intryck och öka chanserna att få fler delningar och länkar till din sida.

Behöver du hjälp med din webbplats? Kontakta oss!

Det här tycker vi definierar en bra hemsida

Tydlighet och struktur

För att skapa en bra hemsida behövs planering. Det är vanligt att stöta på sidor som verkar snabbt ihopsatta och röriga. En tydlig struktur och design från början gör det enklare att växa och lägga till fler delar senare. Att tänka på hur sidorna ska organiseras och se till att navigationen är lättförståelig är också viktigt och det ska vi prata mer om senare.

När man skapar innehåll på hemsidor som ska användas i ett kommersiellt syfte för att locka kunder är två saker viktigast:

  1. Tilltala målgrupp: Skriv på ett sätt som lockar den typ av person du vill nå. Anpassa språket och tonen efter deras intressen och behov.

  2. Ge snabba svar: Besökare vill ha snabba och tydliga svar. Presentera informationen på ett klart och koncist sätt så att de snabbt kan hitta det de letar efter.

Beskriv sidans syfte

Berätta tydligt vad besökaren kan förvänta sig på varje sida.

Använd enkelt språk

Skriv på ett sätt som är lätt att förstå och som lockar besökaren att läsa vidare.

Ge snabba svar

Presentera viktig information tidigt på sidan för att svara på besökarens frågor direkt.

Håll dig relevant

Fokusera på ämnet och undvik att upprepa dig för mycket.

När man bygger en hemsida är användarupplevelsen eller UX en central del av processen. För besökarna handlar det om hur de upplever sidans funktionalitet, om den är enkel att navigera och om dess design är tilltalande eller rörig. Att förstå sina kunders behov och utgå från deras perspektiv är avgörande för att skapa en webbplats som tillfredsställer deras krav.

Genom att satsa på en genomtänkt UX visar man att sidan är skapad med besökarna i åtanke, och att den är utformad för att möta deras behov på ett snabbt och effektivt sätt. Tydlig navigation är avgörande för en bra användarupplevelse, vilket innebär tydliga menyer och länkar som leder besökarna genom hela webbplatsen. Intressanta instick och relevanta länkar till relaterat innehåll kan också locka besökarna att utforska sidan ytterligare.

När man strävar efter att göra en bra sökmotoroptimering är det viktigt att komma ihåg att fokusera på användarna, inte bara på vad man tror att Google gillar. Google Sök är i sig själv en produkt, och dess mål är att ge användarna högkvalitativa resultat.

En effektiv SEO-strategi innebär därför att skapa webbsidor med högkvalitativt innehåll som direkt svarar på användarnas frågor. Samtidigt bör sidan vara snabb att ladda, ha en tydlig struktur och framstå som pålitlig och professionell. När en sida tilltalar människor gillar även Google den.

Det är viktigt att hålla innehållet på webbplatsen relevant över tid. Genom att regelbundet gå igenom artiklar och sidor kan man upptäcka områden som behöver uppdateras. Ibland räcker det med små ändringar, som att justera några ord eller rubriker, för att göra sidan mer aktuell och intressant för besökarna.

Hur Vi Skapar Den Ultimata Användarupplevelsen

Genom att använda bästa praxis inom UX-design skapar vi intuitiva användargränssnitt, optimerar laddningstider och ser till att webbplatsen är responsiv på alla enheter. Vi utför också noggranna tester och analyser för att kontinuerligt förbättra och optimera användarupplevelsen över tid.

Att fokusera på användarupplevelse (UX) på en hemsida är avgörande för att locka och behålla besökare samt förvandla dem till kunder. Varför är det så viktigt? En välfungerande UX gör det lätt för besökare att navigera på webbplatsen, hitta det de söker och utföra önskade handlingar, som att göra ett köp eller kontakta företaget.

Webbdesign som representerar känslan av ditt varumärke

På Malbia webbyrå är webbdesign vår absoluta prioritet när det kommer till att skapa hemsidor åt våra kunder. Vi förstår att en snygg och välfungerande design är avgörande för att locka besökare och förstärka företagets varumärke online genom visuell identitet.

Först och främst lägger vi stor vikt vid att förstå varje kunds unika behov och mål. Vi inleder alltid våra projekt med noggranna diskussioner och forskning för att få en djup förståelse för företagets varumärke, dess vision och målgrupp. Detta är grundläggande för att skapa en design som inte bara är visuellt tilltalande utan också träffar rätt ton och känsla för företaget.

Syns du inte finns du inte - SEO alltid i fokus när vi bygger hemsidor

På Malbia webbyrå är vi fast beslutna att inte bara skapa vackra och funktionella webbplatser åt våra kunder, utan också att säkerställa att de når ut till sin målgrupp på bästa möjliga sätt. En viktig del av detta är att integrera SEO (sökmotoroptimering) i varje steg av processen, oavsett om det handlar om att bygga en WordPress-hemsida eller en Shopify e-handel.

När vi tar oss an ett nytt projekt, vare sig det handlar om en webbplats för företag eller en e-handelsplattform, börjar vi alltid med en noggrann analys av kundens produkter eller tjänster. Vi granskar sökordsdata och undersöker konkurrensen för att identifiera de mest relevanta och lönsamma söktermerna för er bransch. 

Lokal SEO-expertis i Örnsköldsvik med Malbia Webbyrå

Enligt Google har ca 40 % av alla sökningar en geografisk komponent, som ”elektriker Örnsköldsvik” i exemplet ovan. Dessa sökningar är ofta mycket kommersiella, det vill säga att användaren är nära köp och letar bara efter ett ställe att spendera pengarna.

Oavsett om du driver en hantverksfirma eller en pizzeria, kan en stark närvaro på lokala sökningar göra stor skillnad för din verksamhet. Genom att optimera din webbplats och närvaro på plattformar som Google Maps och lokala kataloger kan vi öka din synlighet för potentiella kunder i ditt närområde.

Enkel som avancerad hemsida så ingår det här

Responsiv design

Vi skapar responsiv design för att säkerställa en smidig upplevelse på alla enheter.

Användarvänlighet

Vi prioriterar användarvänlighet, så att besökare enkelt kan navigera och hitta det de söker.

Visuell lockelse

Vi levererar en visuell estetik som speglar ditt varumärkes professionalitet och attraherar besökare.

Snabb prestanda

Vi garanterar snabb prestanda för att minimera laddningstider och maximera användarupplevelsen.

Innehåll av hög kvalitet

Vi producerar högkvalitativt innehåll som engagerar och konverterar besökare till kunder.

SEO-optimering

Vi optimerar för sökmotorer för att öka synligheten och attrahera organisk trafik.

Säkerhet

Vi säkrar din webbplats med avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda data och förtroendet för ditt varumärke.

Support och underhåll

Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din webbplats alltid är i toppskick.

Vad erbjuder Malbia webbyrå för tjänster?

WordPress, webbdesign, seo optimering och e-handelslösningar.

Att bygga en hemsida är en kostnad som varierar beroende på dina önskemål. Att göra hemsida hos Malbia innebär först att vi gör en djupgående analys av vad du som kund önskar. Vi fakturerar en överenskommen betalningsplan oftast med en förskottsbetalning.

Start pris 3900 sek för en enkel hemsida.

Vare sig det handlar om en enkel hemsida eller…en avancerad e-handelslösning står vi till hjälp!

På Malbia har vi lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda webblösningar för företag i alla storlekar och branscher. Vi är specialister på webbutveckling och har en bred kompetens inom WordPress-plattformen.

Vi gör en djup analys, och tillsammans med er går igenom företagets varumärke, ser till att förstå… allt för att göra en webbdesign som fångar upp ert företags essens.

Vår nöjdhetsgaranti är enkel och bygger på två viktiga principer:

  1. Du måste vara helt nöjd med startsidan på din design innan någon form av avtal skrivs.
  2. Vi erbjuder obegränsade möjligheter till feedback och ändringar under designprocessen. Vi fortsätter att arbeta tills du är helt nöjd.

Det betyder att vi inte påbörjar arbetet förrän du är helt nöjd med vår första designskiss, och vi avslutar inte arbetet förrän du är 100% nöjd med resultatet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Malbia är din partner för att skapa imponerande webbdesign i Örnsköldsvik. Med vår expertis och kreativitet hjälper vi företag att sticka ut online och locka sina målgrupper. Oavsett om det handlar om att skapa en ny webbplats från grunden eller förnya en befintlig, är vi här för att göra din digitala närvaro till en framgångssag

Vad är er policy när det gäller support och underhåll av webbplatser?
  1. Vi erbjuder olika support- och underhållspaket för att säkerställa att kundens webbplats hålls uppdaterad och säker även efter lanseringen.

Tiden det tar att bygga en webbplats beror på projektets omfattning och komplexitet, men vi strävar alltid efter att leverera inom rimliga tidsramar.

För att ge ett ungefärligt svar på hur lång tid det tar att bygga en hemsida så är det:

3-7 Dagar för en enkel hemsida

7-10 Dagar för en mellanstor hemsida

10-30 dagar för en större hemsida

Som en lokal seo webbyrå har vi bra kännedom om staden, Örnsköldsvik. Vi kan hjälpa er med att öka den lokala närvaron på sökmotorer. Vi gör en seo optimering för ert företag för att få det att växa och öka lönsamheten.

Vi ser SEO som en viktig del av varje webbprojekt och integrerar bästa praxis för SEO i både design och innehåll för att säkerställa att kundens webbplats rankar högt i sökresultaten.

Absolut, vi kan skapa en hemsida till företag, stora som små. Vi bygger din hemsida.

På malbia strävar vi efter att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål genom effektiv digital marknadsföring, och Google Ads är en av våra specialiteter. Genom att använda google ads kan vi skapa skräddarsydda annonskampanjer som når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt och rätt plats.

Låt oss driva resultat

Tillsammans

Slappna av medans vi strävar efter att maximera din digitala närvaro och framgång.